VÄSTERGÅRD Outdoors

In English | På svenska

PENSAR KIERROS 2017

Pyöräretki alkaa Nauvosta, Västergårdista ja kulkee Lenholman kautta Granvikiin ja sieltä meritse edelleen Pensarin saarelle. Saarella on kahvio, Pensar Syd. Iltapäivällä paluu meritse takaisin Nauvoon, Kirjaisiin josta retken viimeinen pyöräily osuus, noin 9 km alkaa. Ravintola Bystrand tarjoaa maukkaan illallisen Kirjaisiten kylässä.

Lähtö on aamulla noin 10:30 aikaan ja paluu noin kello 19:00 aikaan.

Matkan varrella teillä on mahdollisuus pysähtyä Simonkylän ja Lenholman luontopolkujen tai Lenholman ainutlaatuisen tammihaan kohdalla. Tammihaka kuuluu Suomen merkittäviin maisemakohteisiin.

Pyöräilyosuuksien kokonaispituus on yhteensä n. 40 km. Matkasta suurin osa ovat vähäliikenteisiä kyläteitä tai erillisiä pyöräteitä. Yhteensä merimatkaa kertyy yli tunnin.

Jos teillä on mahdollisuus viipyä hieman pitempään niin suosittelemme että lisäätte matkaanne yhden yöpymisen. Yöpyminen sekä sauna ja herkulllinen illallinen tarjoillaan lomakylässä Pensar Syd.

Lähtö Nauvosta on tällöin viimeistään noin 14:00. Paluu Nauvon päääsaarille on seuraavana päivänä heti aamulla tai myöhään iltapäivällä.

Olette tervetulleita vieraaksemme B&B Västergårdiin joko ennen tai pyöräretkenne jälkeen.

Pensar kierros, hinnasto

Hinta/ henkilö 1 päivän retki
50,00 €
Hinta/ henkilö 2 päivän matka
175,00 €
Sähköapyörä lisämaks./ päivä
25,00 €
Yöpyminen B&B Västergård
55,00 €

Yhden päivän matkan hinta sisältää 7-vaihteisen polkupyörän laukkuineen, reittikuvauksen sekä tarvittaessa parkkipaikan autollenne.

Kahden päivän vaihtoehdon hinta sisältää yöpymisen aamiaisineen jaetussa kahden hengen huoneessa, saunavuoron, illallisen, 7-vaihteisien pyörän laukkuineen, reittikuvauksen sekä tarvittaessa parkkipaikan autollenne.

Molemmat vaihtoehdot toteutetaan omatoimisena ja ovat ajettavissa päivittäin 1.4. - 30.9. Yhden päivän retki ei kuitenkaan ole pyöräiltävissä lauantaisin.

VARAA MATKA!